Përse Zoti vepron nëpërmjet shkaqeve dhe jo në mënyrë të drejtpërdrejtë?

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ اَللّهُ خَالِقُ كُلِّ شَيْءٍ وَهُوَ عَلَى [...]

2021-09-19T21:33:34+00:00September 19, 2021|Risale|Comments Off on Përse Zoti vepron nëpërmjet shkaqeve dhe jo në mënyrë të drejtpërdrejtë?

Çfarë duhet të bëjmë në mënyrë që të mund të përfitojmë sa më shumë prej muajit të Ramazanit?

Muaji i Ramazanit, i cili shfaqet në horizontin tonë me [...]

2021-03-29T17:50:25+00:00March 29, 2021|Artikuj|Comments Off on Çfarë duhet të bëjmë në mënyrë që të mund të përfitojmë sa më shumë prej muajit të Ramazanit?
Go to Top