haxhet 1 (kliko ketu)

 

haxhet 2

اَلْحَمْدُ للهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ. وَالصَّلاَةُ وَالسَّلاَمُ عَلىَ سَيِّدِنَا وَسَنَدِنَا ومَوْلاَنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِهِ وَصَحْبِهِ أَجْمَعِين.

لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ الْحَلِيمُ الْكَرِيمُ، سُبْحَانَ اللهِ رَبِّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ، اَلْحَمْدُ لِلهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ، أَسْأَلُكَ مُوجِبَاتِ رَحْمَتِكَ، وَعَزَائِمَ مَغْفِرَتِكَ، وَالْعِصْمَةَ مِنْ كُلِّ ذَنْبٍ، وَالْغَنِيمَةَ مِنْ كُلِّ بِرٍّ، وَالسَّلَامَةَ مِنْ كُلِّ إِثْمٍ، لَا تَدَعْ لِي ذَنْبًا إِلَّا غَفَرْتَهُ، وَلَا هَمًّا إِلَّا فَرَّجْتَهُ، وَلَا حَاجَةً هِيَ لَكَ رِضًا إِلَّا قَضَيْتَهَا يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.  اَللّهُمَّ كَاشِـفَ الْغَمِّ، مُفَرِّجَ الْهَمِّ، مُجِيبَ دَعْوَةِ الْمُضْطَرِّينَ إِذَا دَعَوْكَ، رَحْمانَ الدُّنْيَا وَاْلاخِرَةِ وَرَحِيمَهُمَا، فَارْحَمْنِي فِي حَاجَتِي هذِهِ بِقَضَائِهَا وَنَجَاحِهَا، رَحْمَةً تُغْنِينِي بِهَا عَنْ رَحْمَةِ مَنْ سِوَاكَ. اَللّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ وَأَتَوَجَّهُ إِلَيْكَ بِنَبِيّـِكَ مُحَمَّدٍ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ، يَا مُحَمَّدُ إِنِّي أَتَوَجَّهُ بِكَ إِلَى رَبِّي فِي حَاجَتِي هَذِهِ لِتُقْضَى لِي، اَللّهُمَّ فَشَفّـِعْهُ فِيَّ.

اَللَّـهُمَّ يَا قَاضِيَ الْحَاجَاتِ، وَيَا دَافِعَ البَليَّاتِ، اِقْضِ حَوَائِجَنَا كُلَّهَا يَا أَرْحَمَ الرَاحِمِين.

اَللَّـهُمَّ أَجِرْناَ، وخَلِّصْنَا، وَنَجِّنَا مِنَ الْوَبَاءِ، وَالْبَلاَءِ، وَمِنْ سَيِّءِ الْأَمْرَاضِ وَالْأَسْقَامِ.

بِسْمِ اللهِ، (أَعُوذُ بِعِزَّةِ اللهِ وَقُدْرَتِهِ، مِنْ شَرِّ مَا أَجِدُ وَأُحَاذِرُ) مِنْ وَجَعي هٰذَا.

اَللَّـهُمَّ رَبَّ النَّاسِ، مُذْهِبَ الْبَأْسِ، اِشْفِ أَنْتَ الشَّافِي، لَا شَافِيَ إِلَّا اَنْتَ، شِفَاءً لَا يُغَادِرُ سَقَمًا.

بِسْمِ اللهِ، بِسْمِ اللهِ، بِسْمِ اللهِ، بِسْمِ اللهِ أَرْقِيكَ، اللهُ يَشْفِيكَ، مِنْ كُلِّ شَيْءٍ يُؤْذِيكَ، بِسْمِ اللهِ أَرْقِيكَ، اللهُ يَشْفِيكَ، مِنْ كُلِّ دَاءٍ فِيكَ.

اَللَّـهُمَّ عَافِنَا فِي اَبْدَانِنَا، اَللَّـهُمَّ عَافِنَا فِي اَسْمَاعِنَا، اَللَّـهُمَّ عَافِنَا فِي اَبْصَارِنَا، اَللَّـهُمَّ عَافِنَا فِي كُلِّ أَعْضَائِنَا وَجَوَارِحِنَا وَلَطَائِفِنَا، وَحَوَاسِّنَا الظَّاهِرَةِ وَالْبَاطِنَةِ، لَا إِلٰهَ إِلَّا أَنْتَ.

 

Allahu eshte me i madhi, cdo falenderim i takon vetem Atij. Vetem Ai e meriton te lartesohet me tesbih mengjes-mbremje.

Falënderimi i takon vetem Zotit te botëve. Paqja dhe bekimi i Tij qoftë mbi zotërinë tonë, te besuarin tone Muhamedin a.s, mbi familjen e tij dhe mbi te gjithe shokët e tij.

Deklarojme edhe një herë se nuk ka zot tjetër përveç Allahut. Unë e lartesoj Allahun, Zotin e Arshit te Madh. Falënderimet i takojnë vetem Allahut, Zotit të botëve.

Zoti im! Prej teje kerkoj mëshiren Tende dhe punet qe ndermjetesone në meshiren tënde, faljen Tende që eshte e vërtetë. Dua qe të mbrohem nga cdo mëkat, të fitoj çdo mirësi dhe të shpetoj nga të gjitha llojet e mëkateve.

O me Mëshiruesi i mëshiruesve, mos ler asnje mëkat pa me falur, asnjë pikëllim pa ma eliminuar. Ma ploteso cdo nevoje qe kam nese eshte mbrenda kenaqesise Tende.

O Zot, Ti gjykon ne gjërat me të cilat roberit e Tu nuk pajtohen. “Nuk ka zot tjetër përveç Allahut, të Plotfuqishmit Madheshtorit. O Bujari, i Vetmi, te drejtohem Ty duke besuar ne të vërtetën.

Zoti im, Zoti i shtatë qiejve dhe i Arshit te Madh, Ty te lartesoj dhe te largoj nga cdo e mete. “Falënderimet i takojnë vetem Allahut, Zotit të botëve.” Te lavderoj Ty me plotbesim. O Allah i cili largon dhimbjet, largon shqetësimet dhe qe pranon lutjet e të paafteve kur luten .. O Meshiruesi dhe Meshireberesi i botës dhe i ahiretit! Ji i mëshirshëm me mua për të përmbushur nevojën time, pa kerkuar nga meshira e te tjereve.

O Zotin im! Nga Ti kerkoj dhe Ty te lutem, te drejtohem Ty me perulje duke bere ndermjetesues  Profetin e meshires, Muhamedin a.s.

Allahu im! Beje Zoteriun tone, Muhamedin a.s ndermjetesues per mua.

O Zoti ynë, i Cili i plotëson nevojat, na i ploteso te gjitha nevojat tona;

O Sulltani ynë, i Cili na ruan nga belate,fatekeqesite, na i largo te gjitha belate që mund të na vijne;

O me Meshiruesi i meshiruesve.

Zoti im! Na ruaj dhe na mbro nga murtaja, nga cdo e keqe, nga cdo shqetesim, nga të gjitha llojet e sëmundjeve, veçanërisht nga epidemia e Koronës që eshte paraqitur aktualisht. Na shpeto!

Bismillah! (Me emrin e Allahut) .. Unë kerkoj mbrojtje dhe strehim tek Allahu i Larte dhe i Plotfuqishem, nga dhimbjet qe ndjej dhe do te ndjej dhe nga e keqja e dhimbjeve që mund te renkoj.

O Zoti i të gjithë njerëzve, O Allah që largon dhimbjet dhe vuajtjet! Shëroje edhe këtë sëmundje. Vetem Ti sheron; Nuk ka asnjë “Shafi” Sherues përveç Teje. Dhuro nje sherim te atille qe mos te mbese asnjë gjurmë e sëmundjes.

O Zoti im, jepi sherim trupit tim. O Zoti im, jepi sherim vesheve te mi. O Zoti im, jepi sherim syve te mi. Zoti im, jepi sherim të gjitha gjymtyrëve te mi, te gjitha organeve te mia, miresive shpirterore te dhuruara dhe te gjitha ndjenjave tona te dukshme dhe te padukshme. Nuk ka zot tjetër qe meriton te adhurohet përveç Teje.