Fjala e Njëzet

Lexo PDF  [Kjo Fjalë përbëhet nga dy Stacione] STACIONI I PARË بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَاِذْ قُلْنَا لِلْمَلئِكَةِ اسْجُدُوا ِلآدَمَ فَسَجَدُوا اِلاَّ اِبْلِيسَ , اِنَّ اللّهَ يَاْمُرُكُمْ اَنْ تَذْبَحُوا بَقَرَةً ,  ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُكُمْ مِنْ بَعْدِ ذلِكَ فَهِىَ كَالْحِجَارَةِ اَوْ اَشَدُّ قَسْوَةً Me Emrin e All-llahut, i Gjithëmëshirshmi, Mëshirëploti. “Dhe (kujto) kur Ne u thamë melekëve: […]