Fjala e Dymbëdhjetë

Lexo PDF بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ اُوتِىَ خَيْرًا كَثِيرًا Me Emrin e All-llahut, i Gjithëmëshirshmi, Mëshirëploti. “Dhe atij të cilit i është dhënë urtësia, vërtet që i është dhuruar mirësi e madhe.”[76] [Kjo Fjalë tregon një krahasim të përmbledhur midis urtësisë së shenjtë të Kur’anit të  gjithurtë dhe urtësisë së filozofisë; […]