Fjala e Njëzet e Nëntë

Lexo PDF Kjo Fjala e Njëzet e Nëntë është rreth pavdekshmërisë së Shpirtit të Njeriut, rreth Melekëve dhe Ringjalljes.   اَعُوذُ بِاللّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ تَنَزَّلُ الْمَلئِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِاِذْنِ رَبِّهِمْ , قُلِ الرُّوحُ مِنْ اَمْرِ رَبِّى Me Emrin e All-llahut,i Gjithëmëshirshmi, Mëshirëploti. “Gjatë saj zbresin melekët dhe Er-Ruhu (Xhibrili) me lejen […]