Fjala e pare

Lexo PDF     P A R A T H Ë N I E     Kush është Bediuzzaman SAID NURSI dhe ç’është vepra e tij “RISALE-I NUR”?   Bediuzzaman Said Nursi u lind në Turqinë Lindore më 1876 dhe ndërroi jetë në 1960 në moshën tetëdhjetë e tre vjeçare, pas një jete e një […]