Fjala e Gjashtëmbëdhjetë

Lexo PDF بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ اِنَّمَا اَمْرُهُ اِذَا اَرَادَ شَيْئًا اَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ , فَسُبْحَانَ الَّذِى بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَاِلَيْهِ تُرْجَعُونَ Me Emrin e All-llahut, i Gjithëmëshirshmi, Mëshirploti. “Sigurisht që urdhri i Tij, kur Ai do një gjë, është vetëm se Ai t’i thotë: “Bëhu!- dhe ajo është e bërë (në çast)” […]