Pse Zoti i krijoi djajtë, kur ata janë thjeshtë një e keqe e tmerrshme dhe e shëmtuar?!

    Kjo është një çështje që u vjen [...]

2024-05-18T09:19:24+00:00May 6, 2024|Risale|Comments Off on Pse Zoti i krijoi djajtë, kur ata janë thjeshtë një e keqe e tmerrshme dhe e shëmtuar?!
Go to Top