Lema e Njezet e Peste

Lexo PDF   SHKREPTIMA E NJËZET E PESTË   Mesazh për të sëmurёt  [kjo trajtesë përbëhet nga njëzet e pesë ‘ilaçe’. Kjo u shkrua si një balsam, ngushëllim dhe një recetë për të sëmurin, si një vizitë për të sëmurët dhe si një urim për shërimin e tyre të shpejtë.]   Një paralajmërim dhe një […]