Velajeti / Lartësimi vertikal

Këtu tërheq vëmendjen tonë një çështje e veçantë. I Dërguari i Allahut i premton Parajsën atij që i premton të mos keqpërdorë atë çka ka mes buzëve dhe atë çka ka mes këmbëve. Karakteret e veçanta, për të cilat është dhënë sihariqi i Xhenetit, janë të njohura. Më sipër kuptohet se edhe veç tyre, disa […]