About webmaster

This author has not yet filled in any details.
So far webmaster has created 15 blog entries.

Pse Zoti i krijoi djajtë, kur ata janë thjeshtë një e keqe e tmerrshme dhe e shëmtuar?!

    Kjo është një çështje që u vjen [...]

2024-05-18T09:19:24+00:00May 6, 2024|Risale|Comments Off on Pse Zoti i krijoi djajtë, kur ata janë thjeshtë një e keqe e tmerrshme dhe e shëmtuar?!

INTERPRETIMI ME URTËSI – Qasja e Nursiut ndaj disa ngjarjeve politike në periudhën e sahabëve të Profetit Muhamed (a.s)

Pozitivizmi shkencor supozon që historia dhe ngjarjet shoqërore ndjekin [...]

2023-09-26T10:06:46+00:00September 3, 2023|Artikuj|Comments Off on INTERPRETIMI ME URTËSI – Qasja e Nursiut ndaj disa ngjarjeve politike në periudhën e sahabëve të Profetit Muhamed (a.s)
Go to Top