Përse Zoti vepron nëpërmjet shkaqeve dhe jo në mënyrë të drejtpërdrejtë?

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ اَللّهُ خَالِقُ كُلِّ شَيْءٍ وَهُوَ عَلَى [...]

2021-09-19T21:33:34+00:00September 19, 2021|Risale|Comments Off on Përse Zoti vepron nëpërmjet shkaqeve dhe jo në mënyrë të drejtpërdrejtë?

Institucioni i muajit të Ramazanit, Agjërimi dhe disa specifika te tjera.

Bismil-lahirr-Rrahmanirr-Rrahim Falenderojmë Allahun e Madhërishëm i Cili robt e Tij [...]

2021-04-06T19:27:45+00:00April 4, 2021|Artikuj, Risale|Comments Off on Institucioni i muajit të Ramazanit, Agjërimi dhe disa specifika te tjera.
Go to Top