Nata e Kadrit

Nata e Kadrit është këshilluar nga Profeti (s.a.s) të kërkohet në dhjetë ditëshin e fundit të muajit të Ramazanit, ndërkohë që është pranuar dhe festuar në natën e 27 të këtij muaji. Le t’i hedhim një sy porosisë së Profetit mbi ato çfarë ka thënë mbi këtë çështje. “ Disa personave prej jush Nata e […]