Letra e Njëzet e Shtatë

Lexo PDF   [Kjo Letër përmban Trajtesa të holla e të bukura, të cilat janë thjesht realitet i pastër, të shkruara nga autori i Risale-i Nurit për studentët e tij, si dhe disa trajtesa të shkruara nga studentët e Risale-i Nurit për profesorin e tyre, dhe për njëri-tjetrin duke përshkruar bekimet dhe shkëlqimin që ata  […]