Fjala e Tridhjetë e Dytë

Lexo PDF Kjo Fjalë përbëhet nga tre vendqëndrime Ajo është një shtojcë që shpjegon Shkreptimën e Tetë të Fjalës së Njëzet e Dytë. Dhe është gjithashtu një koment mbi të parën e Pesëdhjetë e pesë gjuhëve me të cilat të gjitha qëniet në univers dëshmojnë Unitetin Hyjnor. Për këto gjuhë është aluduar në një Trajtesë […]