Fjala e Trembëdhjetë

Lexo PDF بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ , وَمَا عَلَّمْنَاهُ الشِّعْرَ وَمَا يَنْبَغِى لَهُ Me Emrin e All-llahut, i Gjithëmëshirshmi, Mëshirëploti. “Dhe Ne kemi zbritur nga Kur’ani atë që është shërim e mëshirë për ata që besojnë.”[88] “Dhe Ne nuk i kemi mësuar atij (Muhammedit) poezi dhe as që […]