Fjala e Shtatë

Lexo PDF آمَنْتُ بِاللّهِ وَ بِالْيَوْمِ اْلآخِرِ “Unë kam besuar në All-llahun dhe në Ditën e Fundit.” Në qoftë se dëshiron të kuptosh se si besimi në All-llahun dhe në Ditën e Kijametit janë dy çelësat më të çmueshëm të cilët zgjidhin e zbulojnë enigmën e krijimit dhe të misterit të tij si dhe hapin […]