Fjala e Pesëmbëdhjetë

Lexo PDF بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَلَقَدْ زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَجَعَلْنَاهَا رُجُومًا لِلشَّيَاطِينِ Me Emrin e All-llahut, i Gjithëmëshirshmi, Mëshirëploti! “Dhe vërtetë që Ne e kemi zbukuruar qiellin më të afërt me drita dhe Ne i kemi bërë drita të tilla gjuajtëse për të larguar shejtanët.” [134] O Ti që ke studiuar në shkollat […]