Fjala e Njëzet e Tetë

Lexo PDF TRAJTESA RRETH XHENNETIT   Kjo Fjalë ka të bëjë me Parajsën dhe përbëhet nga dy Stacione. I Pari tregon disa nga çudirat e holla të Parajsës. Megjithatë ajo nuk e provon ekzistencën e sajë, meqenëse kjo është provuar në mënyrën më të ndritshme me dymbëdhjetë prova vendimtare tek Fjala e Dhjetë dhe me […]