Emrat dhe Cilësitë e Zotit

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ اَللّهُ لاَ اِلهَ اِلاَّ هُوَ لَهُ اْلاَسْمَاءُ الْحُسْنَى Me Emrin e All-llahut, i Gjithëmëshirshmi, Mëshirëploti. “Zoti, nuk ka zot tjetër përveç Atij; Atij i takojnë Emrat më të Bukur dhe më të lartë.”[285] Një mbret ka tituj të ndryshëm në sferat e sundimit e të qeverisjes së tij, ka cilësi të […]