Pse Zoti i krijoi djajtë, kur ata janë thjeshtë një e keqe e tmerrshme dhe e shëmtuar?!

    Kjo është një çështje që u vjen [...]

2024-05-18T09:19:24+00:00May 6, 2024|Risale|Comments Off on Pse Zoti i krijoi djajtë, kur ata janë thjeshtë një e keqe e tmerrshme dhe e shëmtuar?!

Në Pallatin Madhështor të Universit, cilat janë grupet e krijesave dhe detyrat e tyre

Ajeti famëlartë: اَلَمْ تَرَ اَنَّ اللّهَ يَسْجُدُ لَهُ مَنْ فِى [...]

2022-02-11T18:48:02+00:00February 11, 2022|Risale|Comments Off on Në Pallatin Madhështor të Universit, cilat janë grupet e krijesave dhe detyrat e tyre
Go to Top